Németh Kristóf elárulja, amiről eddig hallgatott

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Németh Kristóf egy időre távol marad a képernyőtől, de nem aggódik amiatt, hogy unatkoznia kellene. Most éppen úgy döntött, könyvet ír magáról, és még idén ki is adja.
2012. 07. 07. |

Kövess minket!

f Ajánlom
Németh Kristóf elárulja, amiről eddig hallgatottA Barátok közt szárja eddig is higgadtan nyilatkozott arról, hogyan érinti, hogy egy időre kiírták a sorozatból, a sok színházi munka és a rádiózás mellett viszont most már új kihívást is keresett. Úgy döntött, könyvet ír magáról, amibe már bele is kezdett. Részleteket még nem árul el, de annyit elmondott, nem botránykönyv készül, hanem olyan valóságos dolgokról ír, amelyekről eddig csak a családja tudott.
Olvass tovább

Hozzászólások

Torolt_felhasznalo_572064 2012-07-08 02:17

Én azt szeretném tudni, hogyan volt meg Julcsi a Szomszédokból.

 

Kristóf, légyszi!

Alinee2 2012-07-07 20:38

Németh Kristófnak a titkai beleférnek fél évbe?És biztos benne a művész úr,hogy a titkait tudni szeretnénk?Nem is tudom,ha segítségre lenne szüksége,biztosan tudnánk segíteni,de megkímélhetne bennünket.

 

jutak 2012-07-07 17:13

Én ugyan azon a véleményen vagyok, mint "András" kiírásáról a sorozatból. Vagyis most 2 kiírás, kettő új szereplő, ami nem igazán fog jót tenni a sorozat nézettségének. Én ezt baklövésnek veszem, és ha bukik a Barátok, azt nagyon megérdemli az RTL-klub !! Alig van régi szereplő, tele van gyűlölködéssel az egész.
Az életben sajnos ugyan ez megy, személy szerint én nem vagyok oda azért, hogy esténként is ezt kell nézni.
Imádtam a sorozatot, de valószínű, hogy ezután más csatornára fogok váltani!! Sok sikert..

Nők Lapja Cafe 2012-07-07 17:13

Németh Kristóf egy időre távol marad a képernyőtől, de nem aggódik amiatt, hogy unatkoznia kellene. Most éppen úgy döntött, könyvet ír magáról, és még idén ki is adja.

Nők Lapja Café: Németh Kristóf elárulja, amiről eddig hallgatott