Sztárok

Halálosan egymásba szeretett a TV2 két sztárja

A megasztáros Caramel azt mondja, hogy 30 év alatt nem találkozott olyan nővel, mint a szintén megasztáros Hiennel. Szavaiból érezhető: vele képzeli el a jövőt.

Az egykori Megasztár-nyertes arról mesélt a Propaganda című TV2-es műsorban, hogy számára rettentő fontos az élet minden területén az okos humor. Pontosan ezt szereti a legjobban jelenlegi kedvesében, Hienben is. Caramel azt mondja, nem ismert meg 30 év alatt Hienhez hasonló lányt, és szerinte nem is fog már hozzá hasonlót találni. A Propaganda házigazdája, Tilla szerint Caramel halálosan szerelmes.

Caramel és Hien kapcsolata tavaly december végén derült ki. Ez a szerelem azonban a zenészek között nem lepett meg senkit, tudták, hogy Caramel és Hien már korábban is kacérkodott egymással. A dolog pikantériája pedig az volt, hogy a közel 30 éves énekes előző barátnője is egy 17 éves, távol-keleti származású lány volt, ahogyan Hien is.

Halálosan szerelmes a Tv2 sztárja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top