Sztárok

Íme Klapka György végrendelete

Mary Zsuzsi volt férje öt ember között osztotta szét a vagyonát. A végrendelettel nemcsak a gyerekeit, hanem az élettársát is be akarta biztosítani – írja a Blikk.

Íme Klapka György végrendeleteKétmilliárdos vagyonáról döntött Klapka György. A végrendelettel gondoskodni akart párja, Kiss Mari anyagi helyzetéről. Az álbotrányba keveredett üzletember az élettársa és Mary Zsuzsitól született négy gyermeke (két lány és két fiú) között osztotta szét a vagyonát, a második feleségétől, Koltay Maritól született fia, Gyuri ugyanis már korábban elkérte a részét. A nemrégen kirabolt aranyembernek kétmilliárd forintra tehető jelenleg az ingatlanokba, antik tárgyakba, festményekbe, aranyba, ezüstbe és drágakövekbe, valamint ipari gépekbe fektetett vagyona. Mint mondja, a felét a budai ház, Osliban a 41 hektáros diófaültetvény, a 4 szilvás telek Kőbányán, azaz az ingatlanok és a birtokok teszik ki. A végrendelete értelmében mindenki ugyanannyit kap: a vagyon egyötöd részét, azaz 400 milliót. „Halálom után ők döntenek, hogyan sáfárkodnak az értékkel, mit mikor tesznek pénzzé” – jegyezte meg Mary Zsuzsi exe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top