Sztárok

Pályát vált Caramel

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Romaügyekkel szeretne foglalkozni a Megasztárban befutott énekes. A cigánytelepről jött előadó akár politikusként is harcolna a mélyszegénységben élők jogaiért – írja a Bors.
Pályát vált CaramelCaramel gyermekkora óta kitörni vágyott a cigánytelepről, de elszakadni soha nem akart a gyökereitől. Mint mondja, érezte, hogy többre hivatott annál, mintsem hogy börtönbe kerüljön vagy szerezzen egy hétköznapi állást, esetleg tétlenül ücsörögjön a cigánytelepen. „Volt, hogy kiközösítettek, de valahol magam is törekedtem kikerülni onnan, ugyanakkor mindig a része akartam maradni” – vallotta be a zsűritagnak is készült előadó a TV2 Propaganda című műsorában. A megasztáros Hiennel járó énekes biztos abban, hogy előbb-utóbb olyan helyzetbe kerül, hogy tehet valamit a cigánytelepért és az ott élőkért. „Nem tudom, mit, lehet, hogy egyszer politikus leszek, és képviselem a romaügyeket” – árulta el.
Hozzászólások
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Édeske 2012-07-05 10:21

 

Ja!

 

...és várom  a cikket  Nessiről.

 

Mert  ugye  ilyenkor  ő  is  meg  szokott  jelenni  a  tóban.

Édeske 2012-07-05 10:19

 

 

UBORKASZEZON VAN.

 

De  ennyire?....hogy  egymás  után jelennek  meg a  SZENZÁCIÓHAJHÁSZ cikkecskék....cikkecskék?...IROMÁNYOK....amiknek  semmi  alapjuk  nincs.

 

Ebben  a  cikkben  sem  olvastam  azt, hogy  Caramel pélyát  váltana.

 

...azt gondoltam  én  balga,  hogy  a  béka  fenekénél  már  nincs  lejjebb...de  olvasva ezeket  a  cikkecskéket,  úgylátom  van.

 

Gratulálok.

epipapi 2012-07-05 09:51

Nem fut a szekér?........

Nők Lapja Cafe 2012-07-05 09:51

Romaügyekkel szeretne foglalkozni a Megasztárban befutott énekes. A cigánytelepről jött előadó akár politikusként is harcolna a mélyszegénységben élők jogaiért - írja a Bors.

Nők Lapja Café: Pályát vált Caramel

Igényes egyedülállók társkeresője
Elittárs: regisztráljon és találja meg az elvárásainak megfelelő társat!

További információk