Sztárok

Pályát vált Caramel

Romaügyekkel szeretne foglalkozni a Megasztárban befutott énekes. A cigánytelepről jött előadó akár politikusként is harcolna a mélyszegénységben élők jogaiért – írja a Bors.

Pályát vált CaramelCaramel gyermekkora óta kitörni vágyott a cigánytelepről, de elszakadni soha nem akart a gyökereitől. Mint mondja, érezte, hogy többre hivatott annál, mintsem hogy börtönbe kerüljön vagy szerezzen egy hétköznapi állást, esetleg tétlenül ücsörögjön a cigánytelepen. „Volt, hogy kiközösítettek, de valahol magam is törekedtem kikerülni onnan, ugyanakkor mindig a része akartam maradni” – vallotta be a zsűritagnak is készült előadó a TV2 Propaganda című műsorában. A megasztáros Hiennel járó énekes biztos abban, hogy előbb-utóbb olyan helyzetbe kerül, hogy tehet valamit a cigánytelepért és az ott élőkért. „Nem tudom, mit, lehet, hogy egyszer politikus leszek, és képviselem a romaügyeket” – árulta el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top