A királynő 12 aranyszabálya, amit nem szeghet meg Kate Middleton

Házassága első évében még mondhatni „türelmi időt” kapott Katalin a királyi családtól. Az elmúlt napokban azonban többször nyilvánosan bírálták a „beházasodott hercegnőt”, valamint felszólították, hogy ne szegje meg királyi család tagjaira vonatkozó szabályokat. Így például nem vásárolgathat szupermarketben, és nem csókolhatja meg férjét nyilvánosan.
Megosztás sor:
Megosztás
 

Napi sztárok hírlevél

Minden nap, kora reggel a postaládádban a legfrissebb sztárhírek itthonról és külföldről. Iratkozz fel!


Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Kalliopé 2012-07-04 12:14

Szerintem Katalin semmi olyat nem tett még, ami miatt le kéne előtte térdelni a királyi családnak. Hogy felkapták őket, az a szenzációnak köszönhető, hogy Vimos megnősült, elvett egy polgárlányt, akinek nem volt nemesi rangja.

Ennyi erővel akár Alekosz előtt is le lehetne térdelni, mert felkapta a sajtó..(bár már nem hallok róla, lefutott ő is. Minden csoda három napig tart.)

Kalliopé 2012-07-04 12:06

Ugyanmár!

Azt a "Vén banyát" azért jobban tisztelem, mint Katika celebkisasszonyt..:D

Katika még érdekes a világ számára, felkapták, lehet róla cikkezni.

És idővel még ő is lehet tiszteletreméltó "vén banya"...

Kalliopé 2012-07-04 12:04

Katika nem a Jancsi Pistához ment feleségül, tudja nagyon jól, hogy a királyi családban szigorú protokoll szerint kell élni, legalábbis a nyilvánosság előtt. Ez természetes.

 

Torolt_felhasznalo_462187 2012-07-04 11:19

A Királynőnek teljesen igaza van. Ez nem egy átlagcsalád, évszázados hagyományokhoz, etiketthez kell alkalmazkodnia Katalin hercegnőnek. Tudta mit vállal, nem hamvas, tudatlan szűzként házasodott be ide.

Nem a királyi család lett tőle népszerűbb, csak ő közkedvelt, mert polgárlány, ezért sokan közelebb érzik magukhoz. De nem övezi tisztelet, mint II. Erzsébetet.  Ő egy bájos dísztárgy.  És az is marad, élete végéig.

Tulipáncsokor 2012-07-04 11:01

Egyetértek: azt a vén banyát, már tényleg betehetné valaki a pincébe a "tároljuk, mert muszáj" cuccok közé.

 

Amióta megvolt az esküvő, ennek a lánynak köszönhetően ismét "népszerű" lett a királyi család. Hálájuk jeléül inkább ők térdepelhetnének Katalin hercegnő lábai előtt.

 

Torolt_felhasznalo_129861 2012-07-04 10:47

Megszegte-e a szabályokat vagy sem, kit érdkel.

 

Szerintem nagyon jól alkalmazkodik úgy a királyi családhoz mint az alattvalókhoz.

 

teaivó 2012-07-04 10:22

Azt' a vén banya - aki megölte Lady Dianát (vagy megölette, vagy tönkretette az életét) - tehet egy szívességet...

Nők Lapja Cafe 2012-07-04 10:22

Házassága első évében még mondhatni ,,türelmi időt\" kapott Katalin a királyi családtól. Az elmúlt napokban azonban többször nyilvánosan bírálták a ,,beházasodott hercegnőt\", valamint felszólították, hogy ne szegje meg királyi család tagjaira vonatkozó szabályokat. Így például nem vásárolgathat szupermarketben, és nem csókolhatja meg férjét nyilvánosan.

Nők Lapja Café: A királynő 12 aranyszabálya, amit nem szeghet meg Kate Middleton

Videó