A királynő 12 aranyszabálya, amit nem szeghet meg Kate Middleton

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Házassága első évében még mondhatni „türelmi időt” kapott Katalin a királyi családtól. Az elmúlt napokban azonban többször nyilvánosan bírálták a „beházasodott hercegnőt”, valamint felszólították, hogy ne szegje meg királyi család tagjaira vonatkozó szabályokat. Így például nem vásárolgathat szupermarketben, és nem csókolhatja meg férjét nyilvánosan.
  Olvass tovább

  Hozzászólások

  Sissi52 2012-07-26 10:28

  Gyilkossag???

  Baleset volt, ha volt gazolo, hat nem volt eleg hulye, vagy becsuletes, hogy szoljon, o gazolt. Ha volt gazolo, mert ez is csak feltetelezes.

  A sofor nem veletlen volt reszeg, hanem egy altalaban reszeges ember volt.

  Mi jott kapora a kiralyi csaladnak, hogy meghalt az unokajuk, a gyermekuk anyja???? EZ kapora jon? Karoly mar el volt valva, azt csinalt, amit akart.

  Diana nem huzgalt volna muzulman kolkot a kiralyi udvarba, ahova ezek utan, avalas utan nem volt belepese. A gyerekeit a kiralyi udvaron kivul meghatarozott idoben lathatta. A kiralyi csladnak mar nem volt tagja. Nem ertem. Kinek mi jott kapora. Diana mar artalmatlan volt ekkor, ugy ertem,mar nem arthatott senkinek, sajat magan kivul, hat artott is, ekkor is. Ha addig nyirtak volna ki, amig meg feleseg, leendo kiralyne volt es K-kodott,az mas lett vola. De igy, semmi ok nem volt a kinyirasara. Ugy halt meg, ahogyan elt. Egy rendes artatlan nonek miert is kell ejszakankent reszegen reszeg selyemfiukkal rohangalni egyik barbol a masikba reszeg soforrel? Miert is? Beke poraira.

   

  Torolt_felhasznalo_368791 2012-07-26 10:27

  És hova lett az én hsz-em, mi szerint: Her Majesty elkezdett unatkozni. - ??

  Sissi52 2012-07-26 10:18

  Hat lehet filozofalni. Azon gondolkodtam, az emberek nehezen fogadjak el, hogy vege a tundermesenek, hogy atejtettek oket, hogy ennyi volt az egesz, hogy nem is volt igaz az egesz, hogy atvertek oket, stb. Aztan kitalalnak, hogy megsem ugy lehetett, mert nem akarjak az almaikat elveszteni.

  Jo filozofia ez, az arab selyemfiu apja talalta ki es taplalta bele az emberekbe. Mondjuk,az o reszerol erteheto, hiszen a sajat gyermeket vesztette el, es egyaltalan belenyugodni a gyermeke halalaba nagyon nehez, plane meg ilyen csufos modon, hiszen oket egyebkent is az egesz vilag ismeri. A nep reszerol is ertheto, hiszen akik Diana orultek voltak, azokat is megfosztottak almaiktol.

  Diana soforje egyszreuen reszeges alak volt, regota volt rekordja az urgenek,a ki regota volt alkoholista. Lakasa is egy lepukkant lebuj volt. Hogy miert eppen o volt a sofroje, szamomra tovabb egesziti a Dianarola alkotott kepet.

  Diana korul mindig is rengeteg paparazzo volt, o maga adta el magat a paparazzoknak, ezert lett olyan nagyon vilaghiru, csak arra nem szamitott, ennek mekkora ara lesz. Nem csoda, hogy ekkor is ott voltak a paparazzok, mint maskor is. Eppen akkor mi volt meg? Mindketten reszegek voltak, dugtak a piat a soforbe is rendesen, aki gondolom, nem tiltakozott, majd megusszak, nekik mindent lehet alapon. Ejszaka rohangasztak tul nagy sebesseggel, nagy a valoszinusege, hogy egy reszeg sofor nekimegy valamelyik oszlopnak. A tobbi sok veletlen csak kitalalas. Nem veletlen, ennek eppen igy kellett tortennie, csupan azert,mert igy tortent. En is eleinte nem akartam elhinni, de ez van. Diana elete nem is volt tundermese, csupan annak indult. A tobbi csupan mazga.

  A muzulman selyemgyerek apjanak, a mukinak van penze, hidd el, koltott ra, hogy bebizonyitsa az o igazat, csak az nem letezik. Nem nezett volna jol ki, hogy a kiralyi kolkok anyja muzulman kolykot pottyant a vilagra, de Diana be lett volna csomagolva mar fekete lepelbe es elt volna ezentul bezarva egy hatso udvarban, ha a selyemgyerek egyaltalan nosulos tipus lett volna,mert nem volt az.

  teaivó 2012-07-25 01:40

  Drága Sissike!

   

  A gyilkosságra közvetlen bizonyítékom természetesen nincs - de Diana halálával kapcsolatban kicsit furcsa a sok véletlen(???) egybeesés:

  - a sofőr pont akkor volt olyan halálosan részeg (egy hivatásos sofőr?!),

  - pont akkor volt ott olyan sok paparazzo, akik elől menekülni kellett (valaki talán odahívta őket?),

  -  és végül Diana meg a szeretője pont akkor halt meg, amikor az annyira kapóra jött az angol királyi családnak - mert milyen halál ciki lett volna, ha a kis koronahercegek anyja fél-arab* gyereket szül, és így ezeknek a legfőbb angol trónörökösöknek fél-arab* féltestvérük lesz...

   

  (*Bocsánat a nem-p.c. megfogalmazásért, de a szemléletesség kedvéért írtam így.) 

   

  ------------------------------------------------ ---------

  "Vagy mondjuk lenne véletlen / Egy szerencsétlen baleset, / Megrendelni egy-két vadkant / Jó pénzért mindig lehet." - István, a király rockopera, az Abcug István dalból

  Sissi52 2012-07-21 16:57

  Szerencsere nem is kell, se neked, se nekunk. Engem herceg meg nem kert meg, de el tudom kepzelni, hogy nagy kisertes. Akkor az ember meg nem gondol bele. Mindennek ara van. De nem hinnem, hogy nem lehetne kibirni, plane, ha az ember fulig szerelmes. A hetkoznapi mindennapi robotot ki lehet birni sima alattvaloi hazassagokban?

  Sissi52 2012-07-21 16:54

  Plane ha akad, aki elvegezze.

  Torolt_felhasznalo_609166 2012-07-20 15:28

  Milyen jo dolog is a  nagytakaritas;)