Sztárok

Veszélyben Hajdúék házassága

Sarka Kata újabb fogyókúrázási terve megmérgezi a házaspár kapcsolatát. A Frizbi műsorvezetője képtelen lebeszélni a diétáról a nejét, ezért a barátaitól kért segítséget – írja a Bors.

Veszélyben Hajdúék házasságaSarka Kata a fejébe vette, hogy ismét fogyókúrázni kezd, ám Hajdú Péter megelégelte, hogy a felesége – akit legutóbb egy luxustáskával lepett meg – újra csontsoványra akarja koplalni magát. Bár az üzletasszony korábban közel állt ahhoz, hogy anorexiás legyen, továbbra sem hajlandó elfogadni a testét. A Frizbi műsorvezetője kétségbeesetten kért segítséget barátaitól a Facebookon, miszerint győzzék meg a nejét, hogy ne fogyózzon, mivel ő hiába próbálja lebeszélni. Hajdú ugyanis sokkal szexibbnek találja Katát így, mint soványan. „Végre felszedett annyit, hogy gyönyörű formás, nőies, amennyire csak lehet. Én ugyanis egyáltalán nem szeretem a csontkollekció lányokat” – magyarázta a tévés, aki korábban éppen egy husibb szépségkirálynő-jelöltet zavart haza. Hajdú felhívása megtette a hatását: e-mailekkel, SMS-ekkel bombázzák azóta a barátok Sarka Katát, hogy ne csinálja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top