Durván beszólt az RTL Klubnak Árpa Attila

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
A Facebookon fakadt ki exfőnökei és -kollégái ellen a színész-író-rendező. Feldühítette, hogy a csatorna továbbra sem engedi őt képernyőre – írja a Blikk.
2012. 07. 03. |

Kövess minket!

f Ajánlom
Durván beszólt az RTL Klubnak Árpa AttilaÁrpa Attila a legnagyobb közösségi portálon támadta volt főnökeit, kollégáit, firtatva azok szexuális hovatartozását. Azon akadt ki, hogy a korábbi munkaadója nem engedi, hogy csatorna képernyőjén szerepeljen. A Tankcsapda sajtótájékoztatóján ugyanis annak ellenére akarta a képből elültetni őt egy RTL Klub-os riporter, hogy Árpa – aki az új Bruce Willis-filmben is szerepet kapott – rendezte a zenekar új klipjét. „A kecskefogó – nyilván full meleg – riporter megkért, hogy üljek kicsit arrébb, így nem kell majd engem kitakarni az anyagból, mert ugye nyilván tudom, hogy én nem lehetek az RTL képernyőjén. Tényleg? Még mindig? Ennyire kicsinyes b…zik vagytok?”
– állt az indulatos bejegyzésben, amit azonban már eltüntetett, mondván, a vélemény típusú bejegyzései soha sincsenek kint egy-két napnál többet. „Egyszerűen nem értem ezt a titkolózást, hiszen úgyis mindenki tudja, hogy az RTL Klub munkatársainak nagy része meleg” – magyarázta a bulvárlapnak a Szerencsekerék műsorvezetője, aki szerint a csatornánál mindent elkövetnek, hogy még csak véletlenül se kerüljön az RTL Klub közelébe.
Olvass tovább

Hozzászólások

jimmy49 2012-07-03 07:30

Nagyon meglepődnék, ha Árpa Attila és Puzsér Róbert nem szólnának be durván valakinek,hanem megtanulnának viselkedni. Miután mindkettő külföldről jött haza azt hiszik ők tojták a spanyolviaszt. Azt hogy ki, kit enged be magához,azt ő dönti el. A durva beszólás után biztos hogy az RTL klub boldogan öleli keblére.

Nők Lapja Cafe 2012-07-03 07:30

A Facebookon fakadt ki exfőnökei és -kollégái ellen a színész-író-rendező. Feldühítette, hogy a csatorna továbbra sem engedi őt képernyőre - írja a Blikk.

Nők Lapja Café: Durván beszólt az RTL Klubnak Árpa Attila