Sztárok

Durván beszólt az RTL Klubnak Árpa Attila

A Facebookon fakadt ki exfőnökei és -kollégái ellen a színész-író-rendező. Feldühítette, hogy a csatorna továbbra sem engedi őt képernyőre – írja a Blikk.

Durván beszólt az RTL Klubnak Árpa AttilaÁrpa Attila a legnagyobb közösségi portálon támadta volt főnökeit, kollégáit, firtatva azok szexuális hovatartozását. Azon akadt ki, hogy a korábbi munkaadója nem engedi, hogy csatorna képernyőjén szerepeljen. A Tankcsapda sajtótájékoztatóján ugyanis annak ellenére akarta a képből elültetni őt egy RTL Klub-os riporter, hogy Árpa – aki az új Bruce Willis-filmben is szerepet kapott – rendezte a zenekar új klipjét. „A kecskefogó – nyilván full meleg – riporter megkért, hogy üljek kicsit arrébb, így nem kell majd engem kitakarni az anyagból, mert ugye nyilván tudom, hogy én nem lehetek az RTL képernyőjén. Tényleg? Még mindig? Ennyire kicsinyes b…zik vagytok?” – állt az indulatos bejegyzésben, amit azonban már eltüntetett, mondván, a vélemény típusú bejegyzései soha sincsenek kint egy-két napnál többet. „Egyszerűen nem értem ezt a titkolózást, hiszen úgyis mindenki tudja, hogy az RTL Klub munkatársainak nagy része meleg” – magyarázta a bulvárlapnak a Szerencsekerék műsorvezetője, aki szerint a csatornánál mindent elkövetnek, hogy még csak véletlenül se kerüljön az RTL Klub közelébe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top