nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Nahát! Ők egyidősek?!

A Jersey Shore részeges üdvöskéje és az énekesnő Adele is mindössze 24 éves. Ennél csak az volt számunkra meglepőbb, hogy a hibátlan Salma Hayek és a ráncos arc koronázatlan királya: Gordon Ramsay is 45. születésnapját ünnepli idén.
NLCafé
f Ajánlom
7 Fotó megtekintése

Nahát! Ők egyidősek?!

Gondoltátok volna, hogy a Doktor Addison főszereplője és a bögyös szőkeség is 44 éves? Valljuk be: Kate klasszisokkal jobban tartja magát, mint az agyonplasztikázott Baywatch-baba. Igaz, Pamela már két gyermeket szült, míg Walsh egyelőre a szingli, gyermektelen nők táborát erősíti.
Még több +
Justin úgy be „bébi-bébizte” magát a zenevilágba, hogy ki sem lehet robbantani onnan. Mindössze 17 éves volt, amikor egy rajongója azzal vádolta, hogy ő a gyermekének az apja. A mellette látható szőkeség Taylor Momsen, nem egy sátánista szekta tagja, hanem a Gossip Girl sorozat üdvöskéje. Igazi tini példaképek.
Még több +
A Született feleségek izmos kertészfiúja közel sem látszik 33 évesnek. Ráadásul most ő alakítja Bobby Ewing fiát a visszatérő Dallasban. A kalapos úr mellette Pete Doherty zenész, aki drogbotrányai miatt rendre a börtönök vendégszeretetét élvezi. Nos ilyen egy 33 éves szenvedélybeteg és egy 33 éves szépfiú arca.
Még több +
Salma Hayek öt éve szülte meg gyermekét, de még mindig bombázó. Gordon Ramsay mesterszakácson azonban az a botoxkezelés sem segített, amit bölcs barátja: David Beckham tanácsolt neki. Salma simán letagadhatna egy tízest, míg Gordon...
Még több +
Szerkesztőségünk tagjai arra tippeltek, hogy az angol csoda – Adele – 29 éves, míg a Jersey Shore állapotos szereplőjének korát 26 évre tettük. Alaposan mellélőttünk, ugyanis az értéket képviselő Adele és „a celeb” ugyanannyi idős. Mindketten 24 évesek. Meglepő!
Még több +
Ez az a pont, ahol mi sem tudtunk dönteni. Egyesek szerint Brody tagadhatna le öt évet, mások azt mondják, Eminem hazudhatná azt, hogy csak 29 éves. Mindenesetre jövőre mindketten betöltik a negyvenet, de sajnálatos módon egyikük partijára sem vagyunk hivatalosak.
Még több +
Egy 31 éves szupermodell, már mondhatni nyugdíjba vonulhat, ám egy színész a virágkorát élheti. Erre a párosra pont az ellenkezője igaz. Giselle még ma is keresett topmodell, a kifutók egyik nagyasszonya, míg a Reszkessetek betörők sztárja... nos ő jelenleg annyira közel van a filmvászonhoz, mint mi az Oscar-díjhoz.
Még több +
Megosztás Facebookon