Sztárok

A konkurenciától igazolt a TV2

RTL-es nagyágyúkkal erősít a tévécsatorna, amely ősszel a The Voice – Magyarország hangja című tehetségkutatóval rukkol elő. A produkció 800 milliós költségvetésből készül – írja a Bors.

A konkurenciától igazolt a TV2Nagyot dobhat a TV2 az újonnan induló énekes tehetségkutatóval. A tévécsatorna a saját kiváló szakemberei mellé olyan tapasztalt tévéseket szerződtetett, akik eddig az RTL Klubon gyártották a hasonló jellegű, sikeres műsorokat. A bulvárlap úgy tudja, hogy Wágner Tamást – aki a 2., 3. és 4. Csillag Születik, valamint a két széria X-Faktor felelős szerkesztője volt – és Deák Viktóriát – aki a nagy sikerű Szombat esti láz 3. szériájának, a Csillag Születik 2. és 4., illetve az X-faktor 1. és 2. évadának volt a televíziós szerkesztője volt – igazolta át a Róna utcai kereskedelmi tévé. Szakmai berkekben ugyanis az a hír járja, hogy a TV2 arra készül, hogy ősszel – amikor is a The Voice debütálna, amelynek zsűrijébe Ákost akarják – a földbe döngölje a nézettségi versenyben az RTL-t, a mintegy 700-800 millió forintos költségvetésből pedig már elég izmos műsort lehet összerakni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top