Sztárok

Megtámadták: nekimentek Tom Cruise-nak

Nem kíméli Katie Holmes családja az éppen Izlandon forgató színészt. A People magazin szerint Katie apja a legjobb ügyvédeket fogadta fel lányának.

Megtámadták: nekimentek Tom Cruisenak„Katie apja már az esküvő napján megfogadta, hogy kimenekíti lányát ebből a házasságból” – mondta egy névtelen forrás a magazinnak. A hírek szerint nemcsak a  nagy korkülönbség volt a színésznő családjának a baja, hanem Tom vallása is. Katie édesanyja nehezen viselte, hogy Cruise olyannyira befolyásolta lányát, hogy annak a szcientológia szerint teljesen némán, kiabálás nélkül kellett megszülnie gyermekét.

„Tomnak fogalma sem volt arról, hogy Katie válni készül. Izlandon forgat, így a nő felkészülhet a válásra” – mondta egy forrás a People magazinnak. Igaz, hogy Tom nincs a városban, de a TMZ internetes portál szerint két autó mindig áll Suri és Katie új New York-i apartmanja előtt, és figyelik a nő minden lépését.

Katie azonban nem maradt egyedül a harcban, édesapja leszögezte: mindenben támogatja gyermekét, és üdvözli döntését. „Martin már New Yorkba utazott, és felfogadta a legjobb ügyvédeket lányának. A lehető leggyorsabb válást akarják” – olvasható a magazinban. Egy forrás szerint Katie lelkileg sokkal jobban van, amióta eldöntötte, hogy elhagyja férjét. „Ennek a harcnak még nincs vége, Katie apja a végletekig elmegy, hogy Cruise örökre elkerülje a lányát és az unokáját, nem fél kitálalni!” – állítja a család egyik ismerőse.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top