Hiába számítottak Stohlra a drogos fiatalok

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
A bírák előtt a színész megfogadta, hogy továbbra is tart drogprevenciós előadásokat, ám a szabadulása óta hiába várják a fiatalok – írja a Blikk.
2012. 07. 02. |

Kövess minket!

f Ajánlom
Stohl nem tartotta be a szavátStohl András magára hagyta az alapítványt, amellyel négy évre együttműködési megállapodást kötött jogerős ítélete előtt. A szabadulása után méltán reménykedhettek benne az alapítvány vezetői, hogy a szorult helyzetben lévő színész folytatja náluk a megkezdett munkát, azaz havi rendszerességgel drogprevenciós előadásokat tart, blogot vezet, valamint szervez és vezet évente egy segélykoncertet a szenvedélybeteg fiatalok számára. Az alapítvány szakmai vezetőjét elkeseríti, hogy Stohl börtönbe vonulása előtt úthengerként dübörgő közös kampányuk mostanra lelassult. „Kiálltam Stohl mellett, mert hittem abban, hogy egy hasznos dolog veszi kezdetét, jóváteszi botlását a fiatalokon segítve” – mondta csalódottan Stemler Mihály.
Olvass tovább

Hozzászólások

ladybird65 2012-07-03 16:37

Nálad a pont.

Belenéztem a Fókuszba is, attól sem lettem okosabb.

 

tamtamtam 2012-07-03 10:37

Ahhoz képest, hogy nem vagy magyar, egész jól megy a nyelv.

zöldike. 2012-07-02 22:46

Nem látom, hogy bárki megmozdította volna a kisujját is az új adók, az új munkatörvénykönyve, akármi ellen.

 

Akkor olvasd el ezt a cikket.

Torolt_felhasznalo_652128 2012-07-02 20:47

Igazából nem értek egyet azzal, hogy a prevenció kimerül abban, hogy a drog rossz, ne drogozzatok. A drog baromi jó, egy darabig, aztán meg tömény szopás, míg végül vagy elpatkolsz vagy egy roncs leszel. 

 

Az ilyen eszes celebsztortikat meg nem kéne erőltetni.  Gondolom az volt a lényeg, hogy milyen ügyesen kitárulkozott, pont leszarják ennek a hatását.

 

A Lifenetworkon láttam az Egy heroinista naplóját, na bakker, az aztán odaver. Attól a kutyának nem jut eszébe drogozni. 

 

 

- 1 - ;Igazad van, de kár volt. :(

 

 

-1- 2012-07-02 20:33

Az alapítványvezető a saját sértettségét vitte piacra.

rahan 2012-07-02 20:32

Mindenesetre "érdekes" ....

És bár most már végleg eltértem a tárgytól, a minap láttam egy interjút egy "ex-drogos" izé......hírességgel, aki olyan szenvedélyesen és őszintén beszélt drogos múltjáról, hogy az embernek kedve támadt belőni magát!

Kb. egyetlen negatívumként azt jelölte meg, hogy "sötét arcokkal" kellett vegyülnie a biznyisz nyélbeütése végett, meg hogy milyen szar volt, amikor elutazott a dílere, és nem jutott hozzá az adaghoz.

Őszintén kíváncsi lennék, hogy hány fiatalra volt olyan hatással a beszélgetés, hogy "na, én aztán sose fogok droghoz nyúlni".

Torolt_felhasznalo_652128 2012-07-02 20:21

 

 

Nekem azért az az alapítvány vezető sem szimpatikus, aki ezzel roadshowzik.

 

Nem is értem miért jelentetnek meg olyan cikket, ahol az érintettet nem szólaltatják meg. :-o