Sztárok

Ledobja a ruháit a TV2 sztárja

Aktmodell lesz Falusi Mariann. Marjai Judit ugyanis ducisorozatot készít, és a Pa-Dö-Dö énekesnőjéről is szeretne aktképeket. A művészi felvételekbe pedig örömmel egyezett bele a Megasztár ítésze – írja a Bors.

Ledobja a ruháit a TV2 sztárjaMarjai Judit ezúttal a fétis témát dolgozza fel, a kiállítására készülő képek között meztelen kövér testek is helyet kaptak. Elmondása szerint azért készít fotókat a túlsúlyos emberekről, hogy megmutassa, ők is szépek. „Művészi képeket csinálnék. (…) A gömbölyded test közelről olyan szép, mint egy tájkép, dombok és árkok sokasága” – vallja a modellből lett fotóművésznő. Judit Falusi Mariannt is felkérte modellnek, a Megasztár zsűritagja pedig igent mondott. „Öncélúan, magamutogatásból nem vetkőzöm le, de ha valamit üzenni vagy képviselni kell a testemmel, akkor kötélnek állok” – árulta el a vásárlási szenvedéllyel küzdő énekesnő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top