Sztárok

A szűz lányokra bukik Varga Viktor

Amióta szingli lett, csak úgy falja a nőket a Csillag születikben feltűnt énekes. Állítja, neki nincsenek egyéjszakás kalandjai, és akár a középkorú hölgyeket is meghódítja – írja a Bors.

A szűz lányokra bukik Varga ViktorA mindig is nagy nőcsábász hírében álló énekes nemrégiben szakított szerelmével, azóta ismét belevetette magát az élet sűrűjébe. Hódításaiban abszolút nem válogat: a középkorú nőktől a szűz lányokig bárkinek az ágyába bebújik. „Nem bírok magammal, nem is akarok bírni” – jelentette ki a részegen botrány okozó énekes, aki imádja meghódítani a kiszemelt hölgyet, mert azt ki nem állhatja, ha azonnal rá másznak. Az életkort tekintve azonban nem válogat: a legidősebb szeretője egy 34 éves hölgy volt. Elmondása szerint az a legszebb dolog, amikor neki adják a virágukat – utalva a szűz lányokra –, mert az egy élmény mindkettőjüknek. „Volt már néhány virágszál, amit sikerült leszakítanom” – árulta el az énekes. Mint mondja, neki nincsenek egyéjszakás kalandjai, mert neki egy nem elég.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top