Sztárok

Hatalmasat esett holdjáró cipőjében a terhes híresség

Még szerencse, hogy kezével képes volt felfogni az esést a Jersey Shore szereplője. Snooki – aki első gyermekét várja – ismét elesett előnytelen cipője miatt.

Korábban leginkább azért botladozott az utcán, mert alkoholproblémái voltak, ám mióta terhes, letette a poharat. Ennek ellenére állandóan elesik az utcán, méghozzá hatalmas és előnytelen cipői miatt. Legutóbb még sikerült megkapaszkodnia az autójában, ám most térdre esett a betonon, amikor elvesztette egyensúlyát holdjáró cipője miatt. Még szerencse, hogy kezével felfogta az esést, és nem ütötte meg a pocakját, így a babának nem lett semmi baja.

Snooki azt mondja, nem a cipő miatt botlik el folyton, hanem a fotósok vakui miatt. Ezt nem tudjuk, abban azonban igaza van, hogy talán nem fényképezni kellene a földön fekvő terhes nőt, hanem odasietni és felsegíteni. „Ezt egyikük sem tette meg” – olvasható a People magazinban.

Hatalmasat esett holdjáró cipőjében a terhes híresség

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top