Sztárok

Vége: Elvált Keresztes Ildikó

Lezárta a múltat Keresztes Ildikó és Kicska László. Az egykori házaspár válását kimondták – értesült a Story magazin.

Vége: Elvált Keresztes Ildikó
Normális kapcsolatot szeretnének

Amiről annyi hónapon át beszéltek, most már tény: Keresztes Ildikó és Kicska László hivatalosan is elvált. Huszonöt év közös életet és ötévnyi házasságot zártak le. „Laci továbbra is arra törekszik, hogy Ildivel jó kapcsolatot ápoljon. Azt viszont jó ideje tudták, hogy nem együtt fogják majd folytatni, hanem valaki más oldalán találják majd meg a boldogságot” – árulta el egy ismerős a Story magazinnak.
A zenész normális kapcsolatot szeretne fenntartani volt feleségével, mivel a válás ellenére mindig fontos személy lesz az életében Ildikó. Nem akarnak harcolni, és a hírek szerint egy fontos esemény is közeleg Ildikó és volt férje életében. Hogy pontosan mi az, kiderül a legfrissebb Story magazinból!

Visszatér az X-Faktorba

Ildikó egyébként idén ősszel visszatér a képernyőre. Ugyanis az X-Faktor harmadik évadában is mentorkodni fog. Néhány napja arról mesélt, hogy édesanyja és férje is nagyon örülnek annak, hogy újra mentor lesz. „Bármennyire is elfáradtam a sok munkától, ők is látták, hogy mennyi mindent ad nekem ez a műsor, mennyire inspirál. Tudják, hogy akkor vagyok jól, ha dolgozom, ha pöröghetek” – mondta néhány napja a tehetségkutató első válogatóján Ildikó a Blikknek.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top