Sztárok

15 év után kiírták Berényi Andrást a Barátok köztből

15 év után menesztik a Barátok közt főszereplőjét, R. Kárpáti Pétert. A Berényi Andrást megformáló színészt sokkolta a döntés. Azt mondja, padlóra került.

15 év után kiírták Berényi Andrást a Barátok köztbőlA Barátok közt alapítótagja a Blikknek azt mondja: elképzelni sem tudja, miből pótolhatná az így kieső bevételét. Még a házát is el kell adnia. „Persze aki ebben a szakmában van, annak számolnia kell ilyen döntésekkel” – mondta a Blikknek R. Kárpáti, majd hozzátette, amíg tud és lehetősége lesz rá, addig hiszi, hogy lesz munkája színházban és szinkronban.

Kalamár Tamás, a sorozat producere sajnálja, hogy egy színésze elveszíti a társulatát. „Ennek ellenére 15 év után sehol a világon nincsen annyi alapszereplő egy sorozatban, mint nálunk, tehát muszáj lépni. Mint bárki mást, így a színészeket sem kerülik el a változások, a nehézségek” – folytatta a szakember.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top