Sztárok

Bombázó! Görög Zita elképesztően jól néz ki

Görög Zita a VIVA Cometen megmutatta, hogy két gyermek után is lehet valaki dögös nő. És úgy tűnik, a szakításán is túltette magát...

Bombázó! Görög Zita elképesztően jól néz kiKicsit Kate Middletonra emlékeztet

Bombaformában Görög Zita. A modell-műsorvezető egy világos színű, rövid nyári ruhát viselt a díjátadón, haját szorosan összefogta, hosszú nyakát egy különleges fülbevalóval emelte ki. Ruhájához bézs – minket leginkább Kate Middleton kedvenc cipőjére emlékeztető – lábbelit választott.

Nem sanyargatja magát

Zitát a mai napig sokan kérdezik arról, mi a titka, hogy két gyermek után is elképesztően jól néz ki. „Nem fogyókúráztam soha, mert számomra fontos, hogy jól érezzem magam a bőrömben. A modellek arányaihoz képest mindig volt rajtam pár kiló: a magasságomhoz passzoló 55 kg helyett általában 60-62 kiló volt a súlyom… Amit megkívánok, megeszem, nem sanyargatom magam…” – nyilatkozta a modell a Wellness magazinnak.

Egész este vele beszélgetett…

A Cometen egyébként minden fotós Zitát figyelte. Hiszen a kétgyermekes anyuka néhány hete jelentette be, hogy koreográfus párjával különváltak. A Story magazin beszámolója szerint Zita szinte egész este Rakonczai Imrével beszélgetett a díjátadón.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top