Sztárok

Eltűntek: Senki nem kér az egykori RTL-es fiúkból

Se menedzser, se felkérés. Csak az aláírás-osztogatás maradt a Csillag Születikből megismert Prügyi duónak.

Eltűntek: Senki sem kér az egykori RTL-es fiúkbólNincs fellépés, nincs menedzser

A műsor után a két fiatal Borsod megyei fiú még egy ideig Budapesten élt. De később fellépés nélkül maradtak és hazaköltöztek. Helyzetük azóta sem lett jobb. Habár bárhová mennek, aláírásokat kérnek tőlük, de ezen kívül mást, mondhatni nem hozott nekik a tehetségkutató műsor. „Egyetlen fellépésünk sem volt még, és azt hiszem, ha valaki el is szeretne bennünket hívni, fogalma sincs, merre keressen minket” – mondta egy hetilapnak a duó zongorista tagja, Ricsi.

Lakhatnának egy hotelben

„Mi magunktól nem tudjuk, hogyan kell csinálnunk, hogy több felkérésünk legyen, menedzserünk pedig nincsen, és pénzünk sem lenne rá” – folytatta a zenész fiú. Neki és énekes társának egy fővárosi szálloda felajánlotta, hogy lakjanak ott, de a gyerekek a bizonytalanra nem akarnak felköltözni Budapestre.  „A fővárosban könnyebb lenne, és már nagyon ideje volna lépni, de nem tudjuk, hogyan” – zárta le a fiú.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top