Sztárok

Szavazás! Kié a legcukibb sztárblöki?

Időről időre mérkőzőporondra állítjuk az ügyeletes sztárokat, ruháikat, esésüket... ti pedig eldönthetitek, ki és mi a legmenőbb az adott kategóriában. Ezúttal a celebkutyák kerültek sorra. Lássuk, melyik a legcukibb szerintetek.

Szavazás! Kié a legcukibb sztárblöki?Menhelyi kontra táskakutya

Miközben néhány éve még a Paris Hilton-féle méregdrága „táskakutyákért” rajongott fél Hollywood, ma már – és ez kifejezetten dicséretes – általános szokás az angyalok városában, hogy menhelyről fogadnak be ebet a celebek. Persze a csupán kiegészítőnek használt – és ezért az állatvédők jogosan tiltakoznak – kutyák is részesei még az álomgyárnak. Miranda Kerr is tart egyet a táskájában, míg Paris Hilton és Victoria Beckham bőszen öltöztetgeti a sajátját, posztolva is a végeredményt.

A gyűjtő

Miley Cyrus a pubertáskorból kioldalogva perszonál vérebekkel nyomatékosítja erősen megkérdőjelezhető felnőtté válását, meg persze egy eljegyzéssel is. Előbbi táborba legalább kiegyenlítetten válogat, egy ilyet, egy olyat. Előbb egy maltipoo-t, vagyis máltai selyemkutya-uszkárt (Sofie) szerzett be, majd jött a világszép, kék szemű Floyd, utána pedig egy bolt elé kitett négylábú árvát (Happy, egy rottweiler-beagle keverék) szedett össze. A csapatba utoljára vőlegénye, Liam Hemsworth 22. szülinapi ajándéka, Ziggy érkezett.

De ne csak beszéljük a kutyákról, nézzük is meg őket! Párbajunkban ezúttal arról dönthettek, melyik a cukibb celebkutya! Kattints ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top