Sztárok

VV Attila beszólt Dér Heninek

A Sugarloaf Szervusztok, celebek című dalát küldte az interneten "szeretettel" VV Attilának egy ismeretlen. A dal a bulvárban rendszeresen szereplő, de értékeket kevésbé képviselő celebjelenségről szól. Lett is nagy szócsata.
Sugarloaf:
2001 – Aranyzsiráf
2003 – Dalnokok Ligája első helyezett
2005 – VIVA Comet – Legjobb együttes (jelölés)
2006 – Fonogram – Legjobb dal (jelölés)
2009 – VIVA Comet – Legjobb együttes (jelölés)
2010 – Az év zenekara (GoTV)

Az együttesnek az elmúlt 12 évben 5 albuma és 1 DVD-je jelent meg. Hat daluk került be az első 10 közé a VIVA Chart show-n.

VV Attila beszólt Dér HeninekBírja az iróniát, de…

Attila illedelmesen megköszönte a neki címzett videót, majd az együttest kezdte kritizálni. „Attól függetlenül, hogy nagyjából igazat adok nekik, mert tényleg sokakra igaz a gagyi celebség, azért csendben jegyzem meg, hogy ők is kb. huszadrangú, kis színpados zenekar. Ez a szám olyan nekem, hogy ők is csak a ratyicelebek fikázásával rukkoltak elő… De újra mondom, a szöveggel nem vitatkozok… Nekem bejön a irónia és a vicces fikázás.” Hogy a Sugarloaf együttesnek hogy tetszett az Attila által használt jelző, nem tudni, de nyilván nem akarnak egy újabb Fluor Tomi-s pofozkodós balhét a nyakukba venni. És lássuk be, a VIVA Comet-es adok-kapok balhé közel sodorta a VV Attila beszólt Dér HeninekSugarloaf zenekart azokhoz, akikről pont ők énekelnek.

Dér Heni lediplomázott

Attila később – habár udvariatlannak és illetlennek tartotta a bejegyzést – egyetértett azzal a rajongói felvetéssel, hogy az együttes énekesnőjét azért „meg lehetne csinálni”. Dér Heni ilyenkor már rég egy csípős poszttal válaszol a Facebookon, ám most nem tette, ami érthető is, hiszen Heni politológiából szerzett diplomát a napokban, inkább ezt ünnepelte.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top