Sztárok

Magyar celebbel mulatott Bruce Willis és neje – leleplező fotó

Ahogyan arról a Nők Lapja Café elsőként beszámolt, Bruce Willis vacsorázni vitte nejét a fiatalasszony szülinapján. Hogy hol voltak és mit ettek? Most az is kiderült!

Magyar celebbel mulatott Bruce Willis és neje - leleplező fotóGianni olasz éttermében ünnepelt Bruce Willis és felesége. Az akcióhős nejének születésnapját tartották Gianni belvárosi éttermében. A nagy ünnepségről egy fotó is készült, amit az étteremtulajdonos büszkén mutatott meg reggel a Mokkában. Emma egy hatalmas csokoládétortát kapott férjecskéjétől a nagy napra. 

Gianni étterme jó hírnévnek örvend a hazánkban forgató világsztárok körében. Angelina Jolie többször is hozatott innen ételt a forgatásra, sőt egyszer személyesen is megtisztelte a helyet, amikor metéltet evett tenger gyümölcseivel és rukkolasalátával. Az étterem marketingese korábban a Nők Lapja Cafénak elmondta, hogy Jeremy Irons szinte törzsvendégnek számít náluk.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top