Sztárok

18 év után szakítanak a magyar sztárok

Hamarosan szinte biztos, hogy elhallgat a NEO FM és vele együtt a Bumeráng. Boros Lajos elmondta: alig van esély arra, hogy 18 év után együtt folytassák Bochkorral.

18 év után szakítanak a magyar sztárokA Blikk szerint külön-külön sok megkeresésük van a műsorvezetőknek, így egyre valószínűbb, tizennyolc év után elválnak Bochkor Gábor és Boros Lajos útjai. „Ha vége van a Neo FM-nek, akkor tényleg nagyon nagy veszélyben van a Bumeráng” – mondta csütörtökön Boros Lajos, elismervén: rádiótól nem kaptak a Bumerángra konkrét ajánlatot.
A Blikk úgy tudja, hogy Bochkor Gábor már nem is nagyon gondolkodik rádiózásban, a televíziózás felé kacsingat, egyes hírek szerint kilátásban van számára egy saját műsor.

A Bors úgy tudja, hogy Bochkort sokan a TV2 Mokka című reggeli műsorába várják. „A Mokka műsorvezetői nagyon erős csapatot alkotnak, nincs rá okunk, ezért nem is tervezzük, hogy változtassunk a jelenlegi felálláson. Ugyanakkor minden bizonnyal érdekes lenne, ha az egyik legnépszerűbb és legprofibb rádiósnak tartott Bochkor Gábor reggeli televíziós műsorban is köszönthetné a közönséget, és bár ez a kérdés eddig nem merült fel, nem kizárható, hogy a jövőben napirendre kerül” – nyilatkozta Koltay Tamás a napilapnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top