Sztárok

Mentő vitte kórházba a hirtelen lefogyott magyar zenészt

A 110 kilósra hízott Bódi Csabi megígérte édesanyjának, hogy szülinapjára lead 10 kilót. De az énekes végül harmincat adott le, cserébe kórházban végezte.

Először nem mert szólni otthon

„Május 23-án ünnepeltük az édesanyámat, előtte egy héttel úgy ébredtem, hogy zsibbadt a karom, szúrt a szívem, és rögtön apám jutott az eszembe, aki hasonló tüneteket produkált, amikor szívinfarktusa volt. Ultrahangos vizsgálatot csináltak, vért, vizeletet vettek, és megállapították, szerencsére csak a fogyás miatt lehettem rosszul” – mesélte a Borsnak Csabi, aki nem merte elmondani rosszullétét édesanyjának.

Rohammentőt kellett hívni

„Anyám volt a világ legboldogabb embere, huszonnyolc kilót adtam le, mert nagyon keveset ettem… Ám három nappal később arra keltem, hogy, ha megmozdítom a fejem, forog velem a világ. Öklendezve, a földön kúszva másztam végig a lakáson. Mentőt hívtunk, és most már anyámat is. Azonnal a sürgősségire vittek, ahol estig vizsgáltak. Kiderült: a fogyás miatt vannak a rosszullétek. Hiába adtam le majdnem harminc kilót, nem mozogtam, a vitaminokat sem pótoltam a szervezetemben” – magyarázta a zenész.

Mentő vitte kórházba a hirtelen lefogyott magyar zenészt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top