Sztárok

George Clooney barátnője terhes

Hollywoodban arról pletykálnak, hogy apuka lesz George Clooney. A hírek szerint már láthatóan gömbölyödik barátnője pocakja.

A színész korábban többször kijelentette, hogy a házasság és az apaság nála szóba sem jöhet. „Én nem a hepiendben hiszek, hanem az utazásban, ami az élet végéig tart. Nem jó, ha az ember túl fiatalon hal meg, de az se jó, ha túl öregen, mert sorra kikopnak mellőle a barátai. Tehát az a teóriám, hogy addig élvezd az életet, amíg teheted… A házasságról pedig az a véleményem, hogy annak való, aki családot akar. Kipróbáltam, nem ment, mit kísérletezzek?” – nyilatkozta korábban Clooney a Nők Lapja Cafénak egy interjúban. De most úgy tűnik, meggondolta magát. Barátnője, Stacy Keibler gömbölyű pocakja miatt az a hír járja, hogy a páros hamarosan gyermekáldás elé néz. „Clooney-t már a legjobb barátja, Brad Pitt is felhívta, hogy gratuláljon neki, de a színész még neki is ködösített a telefonba” – árulta el Pitt egyik haverja.

 
George Clooney barátnője terhes
 
George Clooney barátnője terhes

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top