Sztárok

Dupla akkora lett Madonna melle – fotó

Alaposan felpolcolta melleit az 53 éves énekesnő. Hirtelen dupla akkora lett a melle múlt heti villantásához képest.

Csodamelltartó vagy plasztikai sebészet? Mindenki ezt találgatta Madonna új klipjének tegnapi forgatásán. Az énekesnő néhány napja még teljesen lehúzta melleiről a ruhát egy római koncerten, most pedig mondhatni két számmal nagyobb, telt keblekkel lépett ki az utcára új videójának forgatásán. Az biztos, hogy ennyi idő alatt nem feküdt kés alá az egyébként nagyon hiú, 53 éves énekesnő. „A forgatáson szexi rendőrnőnek öltöző Madonna láthatóan nagyon élvezte, ahogy bókolnak neki a 20 éves táncosfiúkák… Ráadásul a fiatal barátja is félmeztelenül mászkált a díszletben” – kotyogta el egy fotós.

 
NEm fél megmutatni
Nem fél megmutatni
 
Tegnap még ilyen volt
Tegnap már ilyen volt
 
Pár napja még ilyen
Pár napja még ilyen

Madonna testét egyébként hetente elemzik a divat- és életmódszakértők. Legutóbb a lábfeje miatt szólták meg. „Madonna lábfeje deformált: nagylábujja befelé, lábközépcsontja pedig kifelé hajlik” – írta egy német újság szerzője, aki szerint az énekesnő lábát azonnal műteni kellene. De sokszor támadták már amiatt is a popsztárt, hogy nem tudja elfogadni az öregedést, és állandóan kesztyűt húz a kezére, mert az ott látható ráncokkal nem tud mit tenni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top