Magyar luxusprostik vadásznak Bruce Willisre

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Egy luxusprosti vallomása szerint szabályosan vadásznak a magyar nők a nálunk forgató világsztárra. Ő azonban ellenáll a kísértésnek.
2012. 06. 17. |

Kövess minket!

f Ajánlom
Magyar luxusprostik vadásznak Bruce WillisreA nevét eltitkoló magyar luxusprosti azt mondja, bevett szokás, hogy ha Magyarországra érkezik egy híresség, a honi luxusprostituáltak azonnal rávetik magukat. „Van, akinél nincs is olyan nehéz dolguk, hiszen mielőtt átlépte volna az országhatárt, az asszisztense már rendelt egy-két magyar szépséget a lakosztályába. Az egyik leghíresebb brit popsztárt és egy Forma–1-es pilótát például ugyanaz a két lány kényeztette, amikor hazánkban járt” – súgta meg a kéjhölgy, aki szerint nem ismeretlen nőkről van szó. „Willisért is nagy verseny folyik, a lányok fogadásokat kötnek, hogy kinek sikerül a lakókocsijába feküdnie” – mondta a névtelen hölgy.

De Willis, mondhatni magasról tesz a hölgyekre. A színészt még a forgatás alatt sem lehet megközelíteni, a leállásokban pedig rohan haza fiatal feleségéhez és három hónapos lányához.

Még szerencse, hogy hamarosan ideér a Forma–1, így a kéjhölgyeknek nem kell azon aggódniuk, hogy munka nélkül maradnak a nyáron.
Címkék: Best
Olvass tovább

Hozzászólások