Sztárok

Kis híján éhezik Medveczky Ilona

A csodára vár Medveczky Ilona: kevés nyugdíjából nehezen tud megélni, az éhezéstől csak ingyenebéd menti meg, de az anyagi gondok megoldódása mellett továbbra is arra vágyik, hogy megtalálja társát.

Kis híján éhezik Medveczky IlonaMedveczky Ilona szeretné, ha eljönne a férfi az életébe, akivel meg tudja osztani mindennapjait és szép pillanatait is, de hiába akarnak sokan udvarolni neki, nem bízik a közeledésekben. Attól fél, hogy csak ismertségét készülnek kihasználni, írja a Blikk.

A művésznő, akit magukat rokonnak kiadó csalók zaklatnak, bízik benne, hogy rátalál a szerelem, de azt látja, félnek tőle a férfiak, és úgy érzi, ő is túlságosan átlát az embereken. Hatalmas birtokán továbbra is kutyáival él, az állatok és a kert jelentik számára az igazi boldogságot, és komoly anyagi problémákkal küzd. Nyugdíjából szinte alig tud megélni, más bevételi forrása nincs, egyedül csak magára számíthat. Éheznie csak azért nem kell, mert egy cég ingyen szolgáltatja számára az ebédet. Birtokát azonban egyelőre ennek ellenére sem tervezi eladni, hiszen áron alul nem szeretne túladni rajta, barátain kívül pedig nem enged be mást az ajtaján.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top