Sztárok

Bochkor: Végleg vége?

Hétfőn elnémítják a NEO FM rádiót, ha nem törlesztik 750 milliós tartozásukat. Bochkorék Bumerángjának is annyi, de nem csak annak...

Bochkor: Végleg vége?A NEO FM vezetői azt mondják, mindent megtesznek, hogy megoldják a problémát, ám ha hétfőig nem fizetik ki fennálló tartozásukat – vagy nem kötnek valamilyen részletfizetési megállapodást –, a rádiót elnémítja a Médiatanács. „Tudok a történtekről, de nem kommentálhatok” – reagált szűkszavúan a hírre Bochkor Gábor a Blikknek.
Bochkor korábban maga beszélt arról, hogy nem tart igényt felesége, Várkonyi Andi fizetésére. Nem várja el, hogy neje hazaadja a pénzét. „Nem vagyunk közös kasszán, szerintem ez így van jól. Nem akarunk SMS-eket kapni arról, hogy a másik éppen hol, mit vásárolt – vett magának mondjuk egy dugicsokit, vagy bármit, ami őt boldoggá teszi. A nagy kiadásokat én fedezem, nem is egyenlően osztozunk a különböző költségeken. Andi sokat dolgozik, megérdemli, s joga, hogy maga rendelkezzen azzal a pénzzel, amit megkeres” – mondta néhány hónapja a rádiós. Most azonban nem lesz könnyű helyzetben a népszerű műsorvezető; a Megasztár már véget ért, a rádió sorsa pedig hamarosan eldől.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top