Sztárok

Fotóssal vitatkozott Rubint Réka

Szabálytalanul parkolt a fitneszlady, ám amikor észlelte, hogy lebukott, veszekedett a fotóssal. Réka az alvó kisgyermekére hivatkozott a vitatott parkolóhely kapcsán – írja a Blikk.

Fotósra támadt Rubint RékaKitépte a memóriakártyát a bulvárlap fotósának a kezéből Rubint Réka, miután észrevette, hogy a riporter lencsevégre kapta, amint szabálytalanul parkol – írja a Blikk. A háromgyermekes anyuka – akit rendszeresen aláznak az interneten – a belvárosban úgy parkolt le, hogy az autója elfoglalta a gyalogátkelőt, majd – karjában alvó kisfiával – bement a szépségszalonba. Amint a szalonban észrevette, hogy a Blikk fotósa képeket készít a parkolásáról, a fotósra támadt, és veszekedni kezdett vele. „Jó, akkor most azonnal letörlöd a képeket” – a fotós szerint ezt mondta neki Réka, és elvette a memóriakártyát is.

Réka azt mondja, csak az alvó kisgyermekét, Zalánt vitte be a szalonba, utána ki akart jönni, hogy keressen egy másik helyet. „Ha van gyereked, akkor ezt meg kell értened” – mondta Réka, aki a történtekről a Facebook-oldalán is beszámolt, hangsúlyozva, hogy később átállt egy közeli utcába –, ahol pofátlannak és szánalmasnak minősítette a fotós cselekedetét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top