Sztárok

Puzsér most a VIVA Cometen alázott

Puzsér Róbert ezúttal nem a CSISZ-ben, hanem a VIVA Comet-gálán osztotta a magyar könnyűzenei élet résztvevőit.

Csütörtökön este átadták a 2012-es VIVA Comet-díjakat. A legjobb férfi előadó díját SP nyerte. A legjobb női előadóhoz címzett gömböt Verrasztó Evelyn úszónő és Puzsér Róbert adta át a Tóth Gabinak. A megmondóember természetesen még a Cometen sem fogta vissza magát. „Az elmúlt évtizedben nem volt más cél, mint megtölteni a két reklám közti időt valami olyasmivel, ami majdnem annyira hulladék, mint egy reklám. Ez volt sokak törekvése, és ezért tart ott a magyar hakniélet, ahol. Ezt a gömböt Mordor hegyei között kovácsolták. Egy gömb mind felett!” – mondta kedves szavait Puzsér, akinek kritikáját pontosan értjük, de pont nem Tóth Gabi előtt kellett volna elsütnie.
Díjat kapott még a Children of Distance, valamint VV Béci (Young G) is. A legjobb videoklip nyertese SP Maradnék című klipje lett. A Magyar Könnyűzenéért VIVA Comet-díjat Anima Sound System kapta.

Puzsér most a VIVA Cometen alázott

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top