Elcsíptük: Így csavarog Bruce Willis és felesége Budapesten

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
A színészt felesége vette rá, hogy mozduljanak ki budai házukból. Ez volt az első eset, hogy a lányukat is magukkal vitték.
2012. 06. 15. |

Kövess minket!

f Ajánlom
Elcsíptük: Így csavarog Bruce  Willis és felesége BudapestenBruce Willis neje a III. kerület egyik felkapott bababoltjában vásárolgatott kislányának szerdán napközben. Emma Heming állítólag nagyon elégedett volt a magyar személyzettel, a pletykákat ő maga is megerősítette. „Mabel és mi a Mama's & Papa's boltban vásároltunk ma. Sikeres nap volt! Mindenki kedves volt, és segítőkész! Éljen Budapest” –
írta internetes oldalára Emma, aki szerdán este kislányával és férjével egy budapesti étteremben vacsorázott. Ez volt az első eset, hogy Emma és a színész elvitte valahová a három hónapos kislányt. Az akcióhős felesége arról panaszkodott, hogy szerinte túlságosan csúnya cipőt választott ehhez az eseményhez.
Olvass tovább

Hozzászólások

vágtázó halottkém 2012-07-02 16:08

Én örülök, ha a sztároknak tetszenek a helyi üzletek és az eladók is kitesznek magukért. Legalább tényleg valaki jót mond rólunk!

KN18 2012-06-15 20:48

Legalább van aki Magyarországnak is jó hírét kelti!
És igen, van Magyarországon is olyan üzlet ahol kedvesek, mert a vevőkből élnek.

Nők Lapja Cafe 2012-06-15 20:48

A színészt felesége vette rá, hogy mozduljanak ki budai házukból. Ez volt az első eset, hogy a lányukat is magukkal vitték.

Nők Lapja Café: Elcsíptük: Így csavarog Bruce Willis és felesége Budapesten