Sztárok

Megterveztük Angelina és Brad Pitt esküvőjét

Hat gyerek, milliónyi filmes feladat, akut vándorélet és a tetejébe még egy küszöbön álló esküvő. A Jolie–Pitt-párosra nehezedő terheket már mi is nehezen viseljük, ezért a magunk részéről egy komplett esküvői tervvel járulunk hozzá boldogságukhoz.

 

Megterveztük Angelina és Brad Pitt esküvőjét

Mióta kiderült, hogy sokéves együttélés után a pár egybekel, megindult a sajtóban a verbállavina. Regélnek itt már mindenfélét a sztárpár esküvője kapcsán, mégpedig hogy egy világraszóló alternatív buli lesz, míg mások csakis egy hagyományos vagy éppen kultúrákon átívelő népies lagzit vizionálnak. Van, aki tudni véli, augusztus 11. a nagy dátum, de olyan hír is szárnyra kapott már, hogy elhalasztják az egybekelést. A helyszínválasztási esélylatolgatás is lassan egy szép, kiterjedt földrajzi patchworké duzzad, van, aki szerint fix, hogy Franciaországban, a Chataeau Miravalban ejtik meg, de sokak szerint sanszos még a Comói-tó partján álló Clooney-villa is.
Úgy döntöttünk, elég a találgatásból. Eloszlatjuk a ködöt, egyúttal pedig levesszük Hollywood legelfoglaltabb jegyespárjának válláról a terhet. Magyarország vezető gasztro-, stílus- és asztrológiai szakértőiből verbuvált csapatunkkal megterveztük a sztárpár legszebb napját.

Brad Pitt gyanúsan visszatér Budapestre – talán éppen időben egy esküvőhöz?

Megterveztük Angelina és Brad Pitt esküvőjétA színész állítólag még idén visszatér a magyar fővárosba, ahol újra kell forgatnia pár zombis jelenetet. Hát persze, csakis azért… Hat gyerekkel, valamint egy menyasszonnyal érkezik, és hét teljes hétig marad. Még egy okkal több, hogy egy esetleges magyarországi esküvőben reménykedjünk. Ha pedig tényleg így van, még egy okkal több, hogy komolyan vegyük R. Kövér Balázs asztrológusunkat, aki kérésünkre a legmegfelelőbb dátumokra vadászott az univerzumban, eredményesen. Alapos vizsgálódás után arra jutott, idén nyáron több időpont is alkalmas lenne Angelina Jolie és Brad Pitt számára az egybekeléshez. “A legközelebbi időpont, amit ajánlanék a jegyespárnak az esküvőhöz, az a június 16–17-ei hétvége. Ha ekkor mondják ki egymásnak a boldogító igent, akkor a házasságuk nemcsak hosszú lenne, de szerencsés is” – mondja asztrológusunk, R. Kövér Balázs, aki azt is tudni véli, hogy mindketten szeretnék titokban tartani a szertartást a nagyvilág előtt, és ezen a hétvégén erre is van esélyük. “Még az is lehet, hogy erről a nászról csak évekkel később értesülnénk. Ez csak azért szomorú, mert a csillagok szerint itt vígjátékba illő szervezési bonyodalmakra és színes vendégseregre számíthatnak a szervezők” – folytatja a csillagok szakértője, aki szerint július hetedikén és nyolcadikán is a csillagok áldásával jöhetne létre a Jolie–Pitt-frigy. “Ez az az időpont garantálná a legromantikusabb szertartást, amelyen igazán érzelemdús házasság születhetne meg, ugyanakkor ez a hétvége garantálná a legnagyobb médiafelhajtást is a párosnak” – mondja, hozzátéve, hogy a jelek szerint Brad Pitt szeretné jobban a szertartást, míg Angelina csak a gyerekek miatt gondolkodik a kapcsolat “lepapírozásán”.

Gödöllői luxusesküvő Nicole Kidmannel és pacikkal

Megterveztük Angelina és Brad Pitt esküvőjétEsküvőszervező galerink stílusfelelőse, Lakatos Márk szintén osztja nézeteinket a zombifilm 2.0, plusz a magyarországi sztáresküvő kombóról. “A hollywoodi álompár esküvőjét itt tartanám, hiszen Brad Pittnek itt kell töltenie másfél hónapot, miután elbaltázták a zombis filmjének néhány jelenetét” – ecseteli a nők önbizalmát lelkesen tuningoló Lakatos. Szerencsére az Angelina és Brad szettjének összeállítására általunk felkért stylist a grandiózus helyszínötletekkel sem fukarkodik. Bónuszként megelőlegez egyet, mégpedig a gödöllői Grassalkovich-kastélyt. “Azt hiszem, hogy Sissy kedvenc itthoni rezidenciája megfelelő lenne egy nagyon exkluzív, zártkörű esküvőre, amit a biztonságiak is remekül tudnának védeni. Az álompár természetesen valamelyik gyönyörű 18. századi lovas hintón érkezne a kastélyba fehér lipicai lovakkal, akiket a két Lázár testvér hajtana. Szerintem a gyerekek imádnák az istállót és a pacikat” – érvel Lakatos Márk, aki a házasulandók öltözékét legalább ilyen nagyviláginak álmodta meg. Jöjjenek az elképzelései!

 

Gödöllői luxusesküvő 18. századi lovas hintón
Gödöllői luxusesküvő, 18. századi lovas hintóval

 

Dekoltázsblokk és hernyóselyem a menyasszonynak!

“Angelina ruháját elegáns ekrü árnyalatból tervezném, finom esésű nemes hernyóselyem muszlinból. Gyönyörű és hosszú sifonestélyit adnék rá, a lágy esésű muszlint kézzel kihímeztetném, mégpedig a ruha színével megegyező selyemszállal. Természetesen mivel nagyon sovány, mostanában nem ajánlanék neki mély dekoltázst és ujjatlan fazont sem. Persze hazai szálat azért belecsempésznék a dologba, mondjuk a Gombold újra 2 valamelyik fiatal tervezőjét kérném meg, hogy kreáljon egy magyar motívumokból építkező mintát a ruhához. Brad Pittre ettől függetlenül klasszikus vonalú, de méretre szűkített bársonyszmokingot adnék, megfelelő csokornyakkendővel” – ötletelt kedvünkért a divattanácsadó.

Stílusszakértőnk a koszorúslány témakört sem aprózta el. “Ha erre vonatkozóan javasolhatnék Angelinának valakit, akkor Nicole Kidmant mondanám. Neki már úgyis van kalocsai hímzéses ruhája, így erre legalább már nem kellene a válság idején fölöslegen költeni” – tesz pontot praktikus megközelítésű tanácsaira a stylist.

A kalocsai mániás Nicole Kidman lehetne a koszorúslány (Tervező: Kéki Zsoltné, Andrea)
A kalocsai mániás Nicole Kidman lehetne a koszorúslány (Tervező: Kéki Zsoltné, Andrea)

Angelina és a szöcskeporos rovarsaláta

Megterveztük Angelina és Brad Pitt esküvőjétA helyszín, dátum és a ruhák mellett sokaknak a legfontosabb kérdés, hogy mi kerül az asztalra. Harmath Csaba gasztroszakértőt arra a feladatra kértük fel, hogy gondoskodjon az Nők Lapja Café nagyszabású Jolie–Pitt-esküvőjének menütervéről. Nem tiltakozott. “De szép dolog is lenne egy ilyen kihívással szembenézni! A legkönnyebb dolog talán Brad Pitt kedvére tenni, tudtommal jó étvággyal étkezik és nagyjából mindenevő” – lendült bele esküvőszervezői csapatunk kalóriafelelőse. Angelina Jolie-val azonban, úgy véli, kicsit más a helyzet. “Egyrészről azért, mert folyamatos emésztési zavarai miatt tudni kellene, hogy aktuálisan épp mit vagy mit nem eszik. Másrészről pedig olyan dolgokat szeret, amiket nem biztos, hogy egy esküvői menübe betennék. Hogy mutatna például a partin egy Big Mac, vagy néhány tál Cheerios gabonakarika, esetleg egy saláta jól megtermett rovarokból, pirított szöcskeporral?” – utalt gasztroszakértőnk arra, hogy Angelina előszeretettel jár gyorséttermekbe.

 

Szörcskesaláta, alaszkai tengeri pók, és valami magyaros a menüben
Szöcskesaláta, alaszkai tengeri pók, és valami magyaros a menüben

Harmath Csaba szerint ezzel együtt nem tudnának kibújni az alól, hogy ne legyenek olyan fancy dolgok a menüben, mint a homár vagy az alaszkai tengeri pók. Szóba jöhetne esetleg még a kaviár is, hiszen egy ilyen esküvő azért a vendégeknek is szól, vélekedik szakértőnk, aki egyébként ötfogásosra tervezné a menüt. “Ha rajtam állna, akkor sok friss halból, ropogós zöldségekből készíteném el az előételt, sőt a köztest is. A főétel pedig egy jóféle marhasült lenne, azt, úgy tudom, mindenki szereti Jolie–Pittéknél. Ha kellene bele egy leves, akkor azt egy kicsit keleties ízvilágúra hangolnám. A desszert szintén valami könnyű lehetne, de ahhoz ragaszkodnék, hogy Cheeriosszal legyen a teteje megszórva!” – szólnak a hetedhét országra szóló sztárlakodalmunk menütervezésének záróakkordjai.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top