Sztárok

Az öt legbénább sztárzaklató

Megkerestük a bulvárberkek legextrémebb anyaszomorítóit, akik a maguk 15 perc hírnevét egytől egyig sztárok zaklatásával érdemelték ki.

A legfrissebb

Orlando Bloom zaklatója a meztelen úr

Annyira új a sztori, hogy talán még a nyomdafesték sem száradt meg az Orlando Bloom zaklatójának letartóztatásáról hírt adó újságokon. Az eset ettől függetlenül bőven kiérdemelné a legpucérabb jelzőt is, hiszen fényes nappal soha nem majrézott még senki ennyire csupaszon egy ilyen kaliberű sztár háza előtt. Az állítólag „drogos formában lévő” fiatalember előbb meztelenül időzött kicsit a június 10-ei napsütésben a betonon (hasmánt), majd Schirilla Györgyöt megszégyenítő amerikai bozótverzióban vetődött az út menti susnyásba. Hiába volt szuperravasz és villámgyors, a Los Angeles-i rendőrök letartóztatták, majd elszállították.

 

Az öt legbénább sztárzaklató

Az öt legbénább sztárzaklatóA legfinomabb

Gwyneth Paltrow zaklatója, a pizzafutár

A színésznő zaklatója a forró aszfalton való gekkóskodásnál jóval tovább ment 2000-ben. Az ohiói illetőségű, foglalkozását nézve pizzafutár Dante Michael Soiu napi öt levéllel bombázta a szőke színésznőt, virágokkal, cukorkákkal és pizzával is megörvendeztette. Illetve pont, hogy nem. Paltrow ugyanis perbe fogta, ráadásul sikerrel. A hősszerelmes zaklatót hivatalosan is nem beszámíthatónak nyilvánította a bíróság, mégpedig nem csak az ajándék pizzákért. Soiu ugyanis a finomságok mellett nem mulasztott el némi pornográf portékát is küldeni, és olykor Gwyneth Paltrow szülői házánál is tiszteletét tenni (hívatlanul). Ma már egy szigorúan őrzött kaliforniai intézmény kényszergyógykezeltje.

A legbénább

Anna Kurnyikova zaklatója, a fuldokló

A 40 éves William Lepeskát állítása szerint a szerelem hajtotta Anna Kurnyikova Miami Beach-i háza felé 2005-ben, de elég csúnyán benézte a stéget. Végül a kiérkező rendőrök húzták ki, majd szállították el a meztelen díszpintyet a szomszédos villa előtti vízből, miközben Lepeska szakadatlanul kiabálta, hogy „Anna, ments meg!”. A férfi korábbi portfóliójában Mel B (Spice Girls) is szerepelt, de Anna iránti hevülete mindent felülírt. Romantikus elhivatottságát jelzi, hogy a teniszcsillag nevét a jobb bicepszére varratta, sőt Államok-szerte követte szerelmét. Személyes találkozók híján szexuálisan túlfűtött e-mailek és levelek tömkelegét ontotta ki magából, egészen addig, míg félévi floridai gyógykezelésre nem ítélték. 

Az öt legbénább sztárzaklató

A legképtelenebb

Leonardo DiCaprio zaklatója, a kamu várandós

Természetesen nők is akadnak a sokszor egészen félelmetes elképzelésekkel, látomásokkal megáldott, zaklatóknak minősülő rajongók között. Livia Bistriceanu is közülük való. A magát házasnak valló nő nyíltan vallotta, hogy „férje”, Leonardo DiCaprio nem más, mint Jézus apja. A képzelt DiCaprioné ennél is tovább ment, határozottan állította, hogy a színész gyermekével várandós. Ennek ellenére a bíróság 2010-ben jóváhagyta a színész távolságtartási kérelmét a nő ellen. Az indokok között szerepelt többek között a román származású nő irracionális, erőszakos viselkedése, valamint az a rémületes fenyegetőzése, miszerint életük végéig vele fog élni.

Az öt legbénább sztárzaklató

A legokosabb

Alec Baldwin zaklatója, a kolléga

Néha a zaklatáshoz több rafinéria kell, mint gondolnának. Alec Baldwin kanadai üldözője például mérnöki pontossággal megtervezte minden egyes lépését, mégis hiba csúszott a gépezetbe. A 40 éves színésznő még 2002-ben ismerkedett meg Baldwinnal egy forgatáson, majd a közös munkáról azzal a szent meggyőződéssel ment haza, hogy szerelem van köztük. E-mailekkel, üzenetekkel bombázta a népszerű színészt, melyekben könyörgött hozzá, hogy legyen közös gyerekük. Nyolc évvel később idén tavasszal az asszony megjelent a színész New York-i házánál, és ott várta szíve választottját és annak kedvesét. Ő is a dutyiban végezte.

Az öt legbénább sztárzaklató

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top