Sztárok

Rabosítják a 80 éves magyar színésznőt

Csala Zsuzsa teljesen kiborult, hogy csalás gyanújába keverték. A neves komika kikéri magának, hogy bűncselekménnyel hozza összefüggésbe bárki – írja a Blikk.

Rabosítják a 80 év magyar színésznőtNyomozók faggathatják hamarosan Terry Blacket, Csala Zsuzsát és Anettkát a műsorvezető mostohalányának rendőrségi feljelentése kapcsán. Eperke ugyanis hamisnak véli apja végrendeletét, és nem nyugszik abba bele, hogy apjától, Forgács Rezsőtől semmit sem örökölt. Ezért rendőrségi feljelentést tett csalás és okirat-hamisítás alapos gyanúja miatt. Csala Zsuzsa – aki jó szívvel adott 20 milliós kölcsönt Anettkának – teljesen kikészült a hír hallatán. Állítja, a bíróság meghallgatta azt a tisztességében megkérdőjelezhetetlen egyházi személyt, aki az egyik szemtanúja volt a pénz átadásának. „Egy ország látta, hogy hatvan évig szívvel-lélekkel dolgozom a színpadon. Most látniuk kell, hogy ilyen váddal ujjlenyomatot vesznek tőlem, rabosítanak, meghurcolnak?!” – fakadt ki a jósláshoz is értő színésznő, aki nemcsak tiszteletbeli rendőr ezredes, hanem önkéntesként is dolgozik a lopott kocsikat kereső rendőrökkel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top