Sztárok

Ők is távoznak a Barátok köztből

Újabb változások történnek a szappanopera szereplőgárdájában. Négy tinisztár tűnik el a kedvelt magyar sorozatból, mert új arcokra cserélik őket – írja a Blikk.

Ők is távoznak a Barátok köztbőlNémeth Kristóf után újabb szereplők távoznak a Barátok köztből. A karakterek ugyan megmaradnak, csak az őket alakító fiatal színészeket cserélik le. Aradi Balázs (Balázs), Barna Zsombor (Peti), valamint a Timikét és Mátét alakító gyermekek is búcsúznak. Balázs és Zsombor azért lép ki a sorozatból, mert továbbtanul: reményeik szerint a Színház- és Filmművészeti Egyetemen folytatják tanulmányaikat. A karaktereik továbbra is megmaradnak a sorozatban, de egyelőre nekik még keresik az utódaikat. Mint Kalamár Tamás, a sorozat producer elmondta, a Mátét alakító fiúnak kicsit több szerepe lesz, ezért az utódjának komolyabb szövegeket kell majd megtanulnia, Timike jelleme pedig olyan fejlődésen megy át, amely ugyancsak új szereplőt kíván. Legutóbb idén februárban merültek fel kirúgások a költségek mérséklése érdekében, ám akkor bércsökkentéssel „megúszta” a stáb.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top