Sztárok

Sztárgázsival tér vissza Tamás atya

Karakterének visszatérése jócskán megemeli Száraz Dénes bérét. A színész húsz százalékkal magasabb fizetést alkudott ki a feltámadásáért – írja a Bors.

Sztárgázsival tér vissza Tamás atyaMásodszor tér vissza a Jóban Rosszban című sorozatba Száraz Dénes, akinek az árát felverte a hirtelen jött népszerűség. Karakterének halála után ugyanis számos tévés és színházi munkára kérték fel. A produkció azonban még emelt fizetéssel is leszerződteti a színészt, akit a nézők követeltek vissza a sorozatba. A bulvárlap úgy tudja, hogy Száraz Dénes húsz százalékkal kaphat többet a korábbi honoráriumánál. „Dénes az ország egyik legismertebb színésze, és egy ilyen kaliberű művész szerződtetése bizony pénzbe kerül. (…) Egyszer már elköszönt tőlünk, aztán visszatért. Akkor is emelkedett a pénze, ahogy – ha sikerül megegyeznünk – most is fog” – mondta Nagy Tamás producer, aki méltányolja a színész népszerűségét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top