Sztárok

Balhé: Harry herceg flörtölt sógornőjével

A flörtölő herceg, így nevezték el a brit lapok Harry herceget azután, hogy a Buckingham-palota erkélyén a harmadik számú trónörökös vihorászva szórakoztatta sógornőjét. Sokak szerint Harry viselkedése megerősítette azt a hírt, hogy szerelmes Katalinba.
Balhé: Harry herceg flörtölt sógornőjével

Több ez, mint barátság?

Szemmel láthatóan Harry valóban rajong Katalinért, de ez nem több jó barátságnál és rokoni szeretetnél. „Soha nem volt nővérem, most kaptam egyet” – mondta Harry, miután bátyja elvette Katalint. Évek óta jól megértik egymást, régebben sokat buliztak együtt, és ma sem fogynak ki a szóból. Katalin is jól érzi magát a férjénél sokkal lazább Harry társaságában. De akkor miért viselkedett az egész négynapos ünnepségen Harry zavartan, idegesen? Pont, mint aki nem érzi jól magát a bőrében és ezt bolondozással leplezi? Sokak szerint a herceg boldogtalan, és zavarja, hogy körülötte minden családtagja kiegyensúlyozott, boldog kapcsolatban, házasságban él, csak ő nem.

Szerinted is flörtöltek? Nézd meg a többi képet a galériában
Szerinted is flörtöltek?
Nézd meg a többi képet a galériában!

Csak ő magányos a családban

A királynő 65 éve tartó házassága mindenki előtt példa, Károly és Kamilla egy életen át vártak egymásra, Katalin és Vilmos gyengéd tekintete pedig mindent elárul érzelmeikről. De Harry unokatestvérei is harmóniában élnek: a királynő lányának, Anna hercegnőnek gyermekei már házasok, Zara tavaly ment férjhez, Peter pedig már két dédunokával is megajándékozta a királynőt. Harry másik két unokatestvére, Beatrice és Eugenie hercegnők évek óta szerelmesek: előbbinek Vilmos régi barátja, a dúsgazdag Dave Clark udvarol, utóbbinak Jack Brooksbank, egy bankárcsalád örököse csapja a szelet.

Csak futó kapcsolatai vannak

Egyedül Harry szólózik, és sehogy sem találja a boldogságot. Emiatt utazott apjával és Kamillával egy kocsiban az ünnepségekre, míg a többi, párban élő rokonnak külön-külön autó dukált. Mindenki a kettesével vonult a Szent Pál-székesegyházban, csak Harry volt egyedül. A herceg pedig mindennek nagyon is tudatában volt, ezért viselkedett zavartan és nevetgélt egyfolytában. Sajnos ez az állapot egyelőre így is marad, mert még csak kósza pletyka sincsen arról, hogy lenne valaki Harry életében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top