Sztárok

Milliókat bukott Rékasi Károly

Véget ért a Barátok közt sztárjának pálinkafőző karrierje, a színésznek ugyanis elege lett abból, hogy a kis főzde csak nyelte a pénzt. Hiába reklámozta lelkesen az italt, ez nem volt elég a sikertörténethez – írja a Blikk.

Milliókat bukott Rékasi KárolyRékasi Károly nagy terveket szőve pár éve betársult egy pálinkafőzdébe, ám a balatoni székhelyű kis cég csak a pénzt vitte. A nedű értékesítésével és marketingjével foglalkozó színész úgy döntött, hogy másfél év után kiszáll a bizniszből, mert elmaradt a várva vár siker, ezért eladta a részesedését. A cég ugyanis folyamatosan mínuszban volt, 2010-ben mintegy 13,4 millió forint veszteséggel zárt. Az egyik jelenlegi tulajdonos szerint 5 év alatt térült volna meg a beruházás, az öregedéstől rettegő sorozatszínész szerint azonban a cégvezetők közötti összhangban volt a baj. „Nem volt túl szerencsés konstrukció, hogy négy tulajdonos álláspontját kellett közös nevezőre hozni” – állítja a nejével harcban álló Rékasi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top