Sztárok

Goldie Hawn haverkodik a magyar celebekkel

Az amerikai színésznő hétvégén érkezett Budapestre, és láthatóan nem esik nehezére haverkodni a magyar híreségekkel.

Goldie Hawn haverkodik a magyar celebekkelHétvégén érkezett a magyar fővárosba Goldie Hawn, aki vasárnap már Hajdú Péterrel pózolt a Nobu étteremben. A mindenki szerint közvetlen, magyar ősöket felmutató Goldie Hawn a Twitteren árulta el, hogy miért látogatott el hazánkba: „Magyarországra érkeztünk a nővéremmel, gyökerek felfedezése. Micsoda móka!”
De nem hajdú Péter az egyetlen, akinek volt szerencséje találkozni a színésznővel. Steiner Kristóf – aki könyvbemutatója miatt jött haza pár napra – egy belvárosi étteremben látta meg a színésznőt. Az egykori műsorvezető nem ment oda az amerikai színésznőhöz, de a Twitteren írt neki egy üzenetet. „Láttalak este a Rézkakasban, elbűvölő voltál. Szerettem volna egy közös képet, de nem akartalak megzavarni” – üzente Steiner a filmsztárnak, aki meglepő közvetlenséggel válaszolt neki. Elmondta, hogy nagyon szereti Magyarországot, és remekül érzi magát nálunk.

Goldie Hawn haverkodik a magyar celebekkel

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top