Sztárok

Külföldre zavarják Radics Gigit

Liptai Claudia, Mester Tamás és Caramel megdöbbentő tanáccsal látta el az ifjú tehetséget. Szerintük itthon semmi esélye a Megasztár győztesének – írja a Blikk.

Külföldre küldik Radics GigitRadics Giginek külföldön kell szerencsét próbálnia – állítják egyöntetűen Liptaiék. Caramel, a tehetségkutató második szériájának győztese a saját bőrén tapasztalta meg, hogy mennyire korlátozottak idehaza a lehetőségek. Sajnálja, hogy nem sikerült kitörnie, és úgy érzi, neki már késő lépni. Jól kell meggondolnia a menedzsment és a dalszerző kiválasztását, mert ezen múlik a pályafutása. (…) Nem szabad mással leszerződnie, csakis egy nemzetközi csapattal – tanácsolta a Cserhátihoz hasonlított Giginek. Claudia állítja, Magyarország még nem nőtt fel az olyan típusú tehetségekhez, mint a 15 éves Megasztár-győztes, s kétséges, hogy idehaza érvényesülni tud-e. Mester Tamás ugyancsak felajánlotta a segítségét Giginek, akinek korábban már Andy Vajna filmproducer is nemzetközi karriert jósolt. A tehetségkutató zsűritagja ugyanis attól tart, ha az ember a hírnevet célozza meg, akkor könnyen elveszhet a lényeg, azaz a zene és szívből éneklés, erre pedig Giginek mindenképpen vigyáznia kell.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top