Sztárok

Mészáros János Elek megdöbbentő kijelentése

Kikosarazta női rajongóit a Csillag Születik győztese. Az operaénekes ugyanis nem hisz abban, hogy valakibe a tévéképernyőn keresztül is bele lehet szeretni – írja a Blikk.

Mészáros János Elek megdöbbentő kijelentéseHamisnak tartja a nők rajongását Mészáros János Elek. A CSISZ győztese – akinek még a döntő után is beszólt Puzsér Róbert – tudomásul sem veszi, hogy akadnak olyan hölgyek, akik szívesen megismerkednének vele. Sőt kerek perec kijelentette, hogy nem kíván nősülni a közeljövőben. „Nem hiszek ezeknek az ismertségeknek, szerintem fals érzelmet takarnak. (…) Nem ismernek engem, szerintem ez így egyáltalán nem működhet” – vélekedik az édesanyjával élő operaénekes, aki már unja, hogy mindenki csak a nőkről faggatja. Állítja, ha Isten talál számára valakit, akkor azt az útjába sodorja, ám azt a hölgyet – másokkal ellentétbe – ő nem fogja majd mutogatni. „Nem akarok sztár lenni. Szeretnék azokkal a dalokkal fellépni, amelyeket én kedvelek. A nép választott meg engem, valószínűleg azért, amilyen vagyok” – jelentette ki a tehetségkutató győztese.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top