Sztárok

Baleset érte Tóth Gabit

Az év énekesnője lett, ám az ünneplés elmaradt, a Bravo magazin 20. születésnapjáról ugyanis egyből a kórházba vitték. Az egykori megasztáros hetekig csak mankóval közlekedhet – írja a Blikk.

Baleset érte Tóth GabitA Bravo OTTO zenei díjátadón az év énekesnőjének választották Tóth Gabit. A nővérétől eltiltott 24 éves zenész azonban nem tudta felhőtlenül élvezni az esti bulit, ugyanis megsérült. A díjátvétel után ugyan még egy izgalmas produkcióval kápráztatta el a közönséget Zoltán Erikával, ám néhány perc múlva balesetet szenvedett. Gabit – akire nemrég újra rátalált a boldogság – a menedzsere azonnal kórházba vitte, ahol kiderült, az énekesnő bokaszalag-szakadást szenvedett, a lábát pedig begipszelték. Most kénytelen hetekig pihenni és mankóval járni, a gipszet ugyanis csak 3 hét múlva veszik le. Mint mondja, a fellépés után hátul, a backstage-ben rosszul lépett, és kiment a bokája, de a sérülése ellenére is nagyon örül, hogy ő lett az év énekesnője. Gabi nem először kötött ki fellépés után a kórházban, legutóbb egy klipforgatásról vitték az ügyeletre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top