Sztárok

Szeretője volt a magyar tévésztárnak

Tizenkét év után kidobta szeretője a neves tévést, mert új életet akart kezdeni - írja a Bors. És persze azt is jó ötletnek tartotta a nő, hogy kitálaljon a médiának...

Kitálalt az egyik hazai tévésztár szeretője. Hada Renáta – aki modell, de most éppen celebekről írt könyvet – több mint tíz évig volt szeretője az egyik legnagyobb hazai tévésztárnak, akivel az egyik interjúja során ismerkedett össze. „Meglepett, hogy nem akart kikezdeni velem, pedig ő már akkoriban is egy nagy kereskedelmi csatorna vezető arca volt, akinek saját show-ja kiemelkedő nézettséggel futott” – árulta el Renáta a Borsnak. A cikkegyeztetést azonban randi követte, a találkát pedig egy 12 éves viszony. A modellt a tévés humora, intelligenciája és retorikája fogta meg, akitől azonban drága ajándékok helyett csupán könyveket kapott. „Sokan kételkedtek a férfiasságában, de meg kell védenem: megirigyelhetnék ágybéli képességeit! Ő bizony pasi a javából! – jelentette ki Renáta, aki rendszerint csak bujkálva találkozhatott a férfival. „Nem tehettünk másként, mert neki régóta van egy barátnője, aki gyermeket is szült neki” – mondta a 35 éves nő, aki egy új szerelem miatt vetett véget a szeretői kapcsolatnak.

Most akkor tessék gondolkodni, hogy ki volt már 12 évvel ezelőtt is neves tévés személyiség.

Szeretője volt a magyar tévésztárnak

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top