Sztárok

Tóth Verát eltiltották Tóth Gabitól

A nagyobbik Tóth lányt a Bors szerint eltiltotta menedzsere attól, hogy húgával énekeljen.

Tóth Gabit eltiltották Tóth VerátólTóth Vera és Gabi minden helyzetben egymás legfontosabb támaszai, arról nem is beszélve, hogy számtalanszor léptek fel közösen. A Bors azonban úgy tudja, hogy Vera nemrégiben szerződést kötött egy rutinos menedzserrel, aki megtiltotta, hogy ezt követően a Tóth lányok együtt énekeljenek.

„Nem tudom szavakba foglalni azt a fájdalmat és dühöt, amit érzek. Tizenkilenc év után odajutottunk, hogy jön egy ember, s egy tollvonással megtiltja, hogy együtt énekelhessek a testvéremmel. Nemcsak nekem fájdalmas, ez kibabrálás a közönséggel, mégpedig azért, mert minket imádnak és szeretnek, mindig nagy sikerünk volt együtt” – mondta a Borsnak a fiatalabb Tóth lány.

A menedzser nem volt hajlandó nyilatkozni és tanácsára Vera sem beszélt. „Tudom, milyen nehéz lehet most Verának. Ő is kiszolgáltatott helyzetben van. A lényeg az, hogy a mi kapcsolatunk továbbra is jó maradjon” – mondta Gabi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top