Sztárok

Szorult helyzetben Stohl

A börtönviselt színész még elítéltnek számít, ez pedig jócskán megnehezíti a munkavállalását. A színházak egyelőre nem alkalmazhatják állandó társulati tagként, így csupán alkalmi munkákból él– írja a Blikk.

Szorult helyzetben StohlEseti megbízásokból, alkalmi munkákból kénytelen családja megélhetését biztosítani Stohl András, ugyanis csak feltételesen helyezték szabadlábra. Színházban még jó ideig nem alkalmazhatják, mivel egyelőre nem kaphat erkölcsi bizonyítványt. A törvény szerint az általa okozott közúti baleset legmagasabb büntetési tétele, azaz 3 év letelte után kaphatja csak vissza az erkölcsit. Felkéréssel azonban dolgozhat külsősként, többek között így áll színpadra nyáron a Szegedi Szabadtéri Játékok keretében a Mágnás Miska címszerepében. Sőt a bulvárlap megtudta, Stohl filmezni is fog: Szajki Péter rendező Nejem, nőm, csajom című játékfilmjében kapott szerepet. „Most nem én válogathatok a műsorok közül, hanem várnom kell a lehetőségre” – kommentálta helyzetét a színész, aki egyelőre nem tudja, hogy szeptembertől visszatérhet-e a képernyőre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top