Sztárok

Caramel csúnyán megütötte a bokáját

Ritkán enged bepillantást az életébe. Caramel azt mondja, attól, hogy ismert, mindenki tudni akarja, mi történik az életében. Éppen ezért nem érti azokat az embereket, akiknek csak annyi a céljuk, hogy "híresek" legyenek.

Caramel csúnyán megütötte a bokájátEgy napig kamerák követték Caramelt, egyik fellépésről a másikra. A Mindennapi hősök című műsor éjszakáig tartó forgatásán szinte minden szóba került, így az ismertség és annak árnyoldala is. „A magánéletemben mindig maximálisan odaadom magam annak, akit annak méltónak tartok. Emiatt már én is megütöttem a bokámat, ezért óvatosabb vagyok” – mondja Caramel, aki saját bevallása szerint régen nyitott személyiség volt, egy mindenre kapható csibész, ám ez mára eltűnt. Az énekes azt mondja, nehezen viseli, ha magánéletéről faggatják. „Rossz látnom, ha egy korábbi szakításomról cikkeznek… egy civilnek csak a családjában kell mesélnie arról, hogy mi történt vele. Az ismert embertől pedig mindenki ezt kérdezgeti. Ez szerintem egyáltalán nem jó. Éppen ezért nem értem azokat a fiatalokat, akik csak azért neveznek be mindenféle valóságshow-ba és tehetségkutatóba – tehetség nélkül –, hogy ismertek legyenek. Nekik fogalmuk sincs, hogy milyen árnyoldalai vannak annak, ha valaki ismert!”

Mindennapi hősök, szombaton 12:45-től a Duna Tv műsorán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top