Sztárok

Ezért nem lesz ott lánya lagziján Nagy Feró

Kell a pénz az esküvői költségekre, ezért az X-Faktor mentora még a nagy napra is bevállalt egy koncertet. A zenész az oltártól már rohan is haknizni – írja a Blikk.

Nagy Feró a nyáron férjhez adja a lányát, Gabyt, ám a rocker nem lehet ott a lagzin, mert zenekarával egy orosházi fellépésre siet. A Beatrice frontembere örömapaként csak oltár elé vezeti a lányát, majd rohan is el a ceremóniáról. A vacsorára már semmi esélye, különben lekésné a saját koncertjét. Feró fájó szívvel, de kénytelen lemondani arról, hogy az első, Csuka Mónikával köttetett házasságából született lánya esküvőjén ő ropja majd a nyitótáncot. „Csak odavezetem az oltár elé, megvárom az áldást, és már megyek is. Dolgoznom kell, megyek koncertezni, mivel kell a lóvé. Az esküvő is nagyon költséges, arra is össze kell még szedni a pénzt” – magyarázta távolmaradását. Feróék állják az esküvő költségét, amely nagyjából egymillió forintra rúg, ám a durván megszívatott rocker eddig csupán az összeg felét adta oda a lányának, a másikat még „össze kell kaparnia” valahonnan. Jó hír viszont, hogy ruhára nem kell költenie a szívinfarktus-gyanúval is kezelt zenésznek, ugyanis több öltönyt is „megörökölt” az X-Faktorból, mivel a műsorban viselt ruháit nem kellett visszaadnia.

Ezért nem lesz ott lánya lagziján Nagy Feró

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top