Sztárok

Szexleckéket kapott Radics Gigi

Nem csak ének- és táncórákban részesült a Megaházban a tehetségkutató győztese. A versenytársai mindenről felvilágosították szexuális téren Gigit, aki már az első csókon is túl van – írja a Blikk.

Fotó:  Radics Gigi hivatalos facebook-oldala

Fotó: Radics Gigi hivatalos

Facebook-oldala

Komoly, részletekbe bocsátkozó szexuális felvilágosítást kapott Radics Gigi a Megaházban, ahová apukájával együtt költözött be. A versenytársai ugyanis az ártatlan tini énekesnő előtt tárgyalták ki a szexuális életüket. „Néha belepirultam abba, amit ott hallottam. Mindig összeültünk esténként, amikor még sokan voltunk bent. Általában teljesen ártalmatlan témákról kezdtünk el beszélgetni, de előfordult, hogy a végén már sikamlós témák kerültek szóba, és rendes felvilágosító órákat kaptam” – mesélte a 15 éves tehetség. Gigi úgy gondolja, hogy húszéves kora előtt nem szeretné elveszteni a szüzességét, sőt édesapja annak örülne, ha szűzen menne férjhez. A Megasztár győztese – aki Burgess Benjivel immár egy párt alkot – mindenesetre már túl van az első csókon. „Ez szerelmeseknél természetes” – kommentálta a tengerentúli karrier előtt álló Gigi, akinek az ártatlanságát továbbra is szigorúan és következetesen óvja az édesapja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top